Echinocereus minangka kaktus cilik

Echinocereus

Echinocereus minangka kaktus sing apik banget. Apa sampeyan pengin ngerti kepiye carane dirawat? Banjur ora ngenteni maneh, banjur ketik kanggo sinau babagan kabeh.

Epiphyllum minangka kaktus epifitik

Epifilum

Epiphyllum minangka kaktus sing ngasilake sawetara kembang sing paling apik ing jagad iki. Ketik lan sampeyan bakal ngerti kabeh babagan.

Opuntia dilleni minangka jinis kaktus prickly

Opuntia dillenii

Opuntia dillenii minangka kaktus sing cukup cantik nanging invasi. Ketik lan ngerti ciri khas supaya bisa gampang ngenali.

Echinopsis eyriesii minangka spesies umum

Echinopsis eyryiiii

Apa sampeyan pengin ngerti kabeh babagan Echinopsis eyryii? Yen sampeyan pengin sinau babagan spesies kembang sing apik iki, ketik!

Gymnocalycium minangka jinis kaktus globular

gymnocalycium

Gymnocalyciums minangka kaktus globose cilik sing ngasilake kembang kanthi nilai hias sing dhuwur. Temokake.

Hylocereus undatus minangka kaktus sing digantung

Dragonfly (Hylocereus undatus)

Pitahaya utawa Hylocereus undatus minangka kaktus epifisis sing tuwuh cepet lan ngasilake woh sing enak. Ketik banjur temokake cara kanggo tuwuh.

Epiphyllum oxypetalum minangka kaktus epifisis

Epiphyllum oxypetalum

Epiphyllum oxypetalum minangka kaktus epiphytic sing ngasilake kembang putih sing gedhe banget, udakara 20 sentimeter. Sinau kanggo ngurus iku. Mlebu

Opuntia humifusa minangka kaktus gedhe

opuntia humifusa

Opuntia humifusa minangka spesies sing tuwuh alon kanthi kembang sing asri tahan frost. Sinau.

Echinopsis chamaecereus ngasilake kembang abang

Echinopsis chamacereus

Echinopsis chamaecereus minangka kaktus gantung utawa creeping sing apik sing ngasilake kembang sing megah. Apa sampeyan pengin ngerti cara tuwuh? Mlebu!

Subdenudata Echinopsis minangka salah sawijining kaktus sing paling umum

Echinopsis subdenudata

Subchudata Echinopsis minangka kaktus sing fantastis: ngasilake kembang gedhe, cilik, gampang dirawat ... Apa sing dienteni kanggo ketemu?

Selenicereus grandiflorus minangka kaktus epifit

Sandhangan selenicereus

Apa sampeyan pengin ngerti apa perawatane Selenicereus grandiflorus? Yen sampeyan pengin duwe kaktus epifitik, aja ragu-ragu mlebu.

Melocactus minangka kaktus sing tuwuh alon

melocactus

Apa sampeyan ngerti Melocactus? Yen ora, ketik banjur sampeyan bakal nemokake ciri, spesies utama lan kepiye carane dirawat.

Ariocarpus ngasilake kembang sing apik

ariocarpus

Sampeyan nembe entuk Ariocarpus lan pengin ngerti carane ngurus? Yen mangkono, mlebu lan kita bakal menehi katrangan babagan cara supaya bisa bertahan nganti pirang-pirang taun.

Matucana madisoniorum minangka kaktus globose

Matucana madisonorum

Matucana madisoniorum minangka kaktus sing tuwuh alon-alon sing ngasilake kembang sing apik. Ayo mlebu lan goleki.

Hatiora gaertneri minangka kaktus epifitik

Hatiora gaertneri

Apa sing diarani gaertneri Hatiora? Yen sampeyan pengin ngerti kaktus epifhytic sing apik iki, ketik banjur sampeyan bakal sinau babagan kabeh.

Tampilan bulbocalyx Erriosyce ing kembang

Eriosyce

Eriosyce minangka kaktus sing menarik kanggo kebon lan teras: akeh sing cilik lan kabeh ngasilake kembang sing apik. Kenali dheweke.

Kembang kembang Echinopsis spachiana putih lan gedhe

Echinopsis spachiana

Echinopsis spachiana minangka kaktus kolomar sing endhek sing ngasilake kembang gedhe saben musim semi. Wani ngerti.

Saglionis Gymnocalycium minangka kaktus ukuran medium

Saglionis gymnocalycium

Gymnocalycium saglionis minangka kaktus globular sing ngasilake kembang keputihan sing apik. Ketik banjur temokake cara ngurus awake dhewe.

Deleng saka Copiapoa cinerea

copiapoa

Copiapoa minangka genus kaktus sing tuwuh alon-alon nanging apik. Ketik banjur temokake supaya ngerti carane ngurus.

Ferocactus latispinus minangka kaktus sing duri dawa banget

Ferocactus latispinus

Ferocactus latispinus minangka kaktus tahan kekeringan sing ora mbutuhake ati-ati supaya subur lan subur. Sinau.

Baccifera Rhipsalis minangka kaktus sing digantung

Rhipsalis baccifera

Rhipsalis baccifera minangka kaktus gantung sing gampang tuwuh banget. Ayo mlebu lan kita bakal crita kabeh supaya sampeyan bisa nikmati ing teras utawa loteng.

Rhipsalis minangka kaktus epifitik

ripsalis

Yen sampeyan pengin sinau babagan ngrawat Rhipsalis, kaktus tropis sing bisa sampeyan nikmati ing omah lan ing balkon, ketik.

Sereus yaiku kaktus kolum utawa semak

Cereus

Cereus minangka kaktus sing populer banget kanggo para pamula lan kolektor. Ketik banjur temokake cara ngrampungake kanthi bener supaya bisa nyenengake.

Tampilan Mammillaria spinosissima cv A Beak

Mammillaria spinosissima

Yen sampeyan seneng kaktus ngembang nanging ora akeh papan, mlebu lan temokake spinosissima Mammillaria. Mesthi bakal menehi akeh kabungahan! ;)

Gymnocalycium mihanovichii ing pot

Gymnocalycium mihanovichi

Kepiye carane ngrawat kaktus Gymnocalycium mihanovichii? Lan rasukan sampeyan? Kita ngatasi keraguan kasebut supaya sampeyan bisa sehat nganti pirang-pirang taun. Mlebu

Tampilan Opuntia phaecantha var. diskata

Prickly Pear (Opuntia)

Opuntia minangka salah sawijining genera kaktus sing paling jembar sing ana. Temokake spesies utama lan cara perawatan supaya sehat.

Ndeleng Echinopsis schickendantzii

File echinopsis

Ketik lan sinaoni kabeh babagan Echinopsis, kaktus kanthi kembang sing apik sing bisa ditanam ing pot utawa ing kebon. Aja nganti lali.

Ndeleng bombycina Mammillaria

Mamalia

Apa sing diarani Mamalia? Kepiye sampeyan kudu ngurus dheweke supaya dheweke sampurna? Kita bakal ngomong babagan kabeh iki lan liya-liyane ing kene. Mlebu! ;)

Lophophora williamsi, kaktus sing apik banget

Peyote (Lophophora williamsii)

Peyote minangka salah sawijining kaktus sing paling populer. Apa sampeyan pengin sinau kabeh babagan lan nikmati sajrone pirang-pirang taun? Ya, aja ragu-ragu: mlebu.

Kembang astrofitum kuning

Kaktus lintang (Astrophytum)

Apa sampeyan ngerti yen ana kaktus sing bentuke lintang? Yaiku Astrophytum, tanduran sing hiasan kaya sing gampang dirawat. Ketik banjur ketemu;)

Tampilan baldianum Gymnocalycium, kaktus sing apik banget

Baldianum Gymnocalycium

Gymnocalycium baldianum minangka kaktus kanthi kembang-kembang sing asri bisa dinikmati ing teras utawa kebon. Aja ragu-ragu mlebu lan ketemu.

Deleng saka Myrtillocactus schenkii

Apa jinis kaktus sing ana?

Ketik lan temokake macem-macem jinis kaktus sing ana, lan sinaoni mbedakake gumantung saka bentuke utawa apa ana eri. Aja nganti lali.

Ferocactus histrix

Profil histogram ferocactus

Apa sampeyan pengin duwe koleksi kaktus sing gampang dirawat lan dekorasi banget? Ketik lan ngerti kabeh babagan histori Ferocactus. Sampeyan mesthi seneng.

Salah sawijining cara kanggo nyegah teyeng yaiku nandur tanduran ing pot sing diameteripun cocog.

Mammillaria profil perbella

Mammillaria perbella minangka kaktus sing apik banget sing uga diarani jeneng mburi. Ketik lan temokake endemik kaendahan kaktus sing luar biasa iki ing Meksiko.

Mammillaria gracilis

Lembar vetula mamalia

Apa sampeyan seneng kaktus cilik? Ketik banjur temokake vetula Mammillaria, tanduran sing bisa ditanam ing pot sajrone urip kasebut.

Ferocactus rectispinus

File Ferocactus emoryi

Emoryi Ferocactus minangka kaktus sing nduweni eri sing apik. Ketik banjur temokake perawatan sing kudu sampurna.

Echinocactus platyacanthus

File echinocactus platyacanthus

Echinocactus platyacanthus minangka tanduran kaktus sing megah sing bakal nggawe kabeh wong sing seneng duri dawa jatuh cinta. Wani ngerti.

Cleistocactus strausii

File Cleistocactus strausii

Temokake Cleistocactus strausii, kaktus kolumar sing gampang banget sing bisa tahan fros nganti minus 10 derajat.

Mammillaria feathery

Lembar plumosa mamammaria

Apa sampeyan seneng karo kaktus sing katon kaya "kewan boneka"? Yen mangkono, sampeyan bakal seneng Mammillaria plumosa. Ayo, aku bakal menehi pitutur marang kowe ora mung kepiye kahanane, nanging uga carane ngrawat supaya sampeyan bisa ngrasakake saben dinane.

Tephrocactus articulatus v. papyracanthus

File artefatus Tephrocactus

Tephrocactus articulatus minangka kaktus sing kepengin banget yen sampeyan ora bakal bisa mandheg ngombe: ngasilake kembang sing apik banget, lan Kajaba iku, perawatane gampang banget. Apa sampeyan wani ketemu karo dheweke?

Ariocarpus retusus

File Ariocarpus retusus

Retik Ariocarpus minangka salah sawijining kaktus sing ora bisa ilang saka koleksi apa wae. Ketik banjur temokake kok istimewa banget.

Rebutia arenacea ing kembang

Lembar kasunyatan sulcorebutia arenacea

Sulcorebutia arenacea minangka kaktus sing ngasilake kembang cilik nanging asri banget sing ora bakal ora preduli sampeyan. Kajaba iku, gampang banget tuwuh. Mlebu

Copiapoa humilis

Profil Copilisoa humilis

Humilis Copiapoa minangka tanduran kaktus sing apik lan gampang dirawat, mula sampeyan bakal bisa mandheg nggoleki. Mlebu lan ketemu kaktus sing apik iki.

Lobivia winteriana

Suwene kembang kaktus?

Apa sampeyan ngerti sepira suwene kembang kaktus? Yen sampeyan pengin wong mbukak misteri kasebut, ayo mlebu, sampeyan wis tekan papan sing bener. ;)

Mammillaria backebergiana

Napa kaktusku ora bakal tuwuh?

Napa kaktusku ora bakal tuwuh? Yen tanduran sing larang regane wis suwe, priksa apa sebabe lan apa sing kudu ditindakake kanggo ngrampungake.

Echinocactus grusonii, kaktus sing bentuk globose

Echinocactus grusonii utawa Kursi Ibu mertua

Echinocactus grusonii minangka kaktus sing kondhang, nanging apa sampeyan ngerti kepiye carane ngrampungake? Yen sampeyan uga kepengin ngerti asal usul lan rahasia liyane, ketik.

Mammillaria carmenae var. rubbrispina

Mammillaria carmenae

Mammillaria carmenae minangka kaktus cilik kanthi duri sing ora bahaya supaya bisa tuwuh ing pot sajrone urip kasebut. Kita crita kabeh babagan dheweke ing kene.

Mammillaria longimamma

Mammillaria longimamma minangka tanduran kaktus sing kepengin banget: yen dudu eri sing dawa, bisa gampang ngelingake ...