Frailea Densispina

Apa bener kabeh kaktus iku cerah?

Apa kabeh kaktus saka srengenge utawa ana pengecualian? Kepiye supaya ora kobong? Ketik lan aku bakal ngatasi keraguan sampeyan. Aja nganti lali. ;)

Banyu

Kepiye cara ngombe kaktus kanthi bener?

Apa sampeyan menehi tanduran spiked kanthi apik? Temokake ing kene. Ayo, aku bakal nerangake babagan cara ngombe kaktus kanthi bener, supaya ora ana risiko masalah sing ana.

Aeonium balsamiferum

Napa godhong sukulen saya tiba?

Napa godhong succulentku tiba? Apa sampeyan nemokake tanduran favorit sing katon sedhih utawa ora nyenengake? Ayo, kita bakal mbantu sampeyan nylametake dheweke. :)

Mammillaria nyebar

Kapan transplantasi kaktus?

Saben lunga menyang nursery, gampang banget kita ora sadhar - utawa bisa uga sadhar 😉 - nggawa kita menyang ...