Pandhuan tuku panci kaktus

Panci kaktus kudu duwe bolongan pembuangan

Apa panci paling apik kanggo kaktus? Nalika ndeleng ing nursery, utawa nalika nampa sawise tuku online, kita bisa mikir yen cita-cita iku padha karo. Kanthi pamikiran kasebut, kita sijine ing panggonane, lan kita wis pirang-pirang taun ditinggalake ing kana. Lan iki minangka masalah sing serius banget, amarga awak awake dawa lan mula 'langsing' amarga kurang saka papan.

Mula, salah sawijining perkara sing kudu ditindakake nalika tuku tanduran yaiku milih panci. Sampeyan bisa uga - sanajan langka - sampeyan ora mbutuhake wektu kasebut, nanging sing normal yaiku nalika produser menyang fasilitas nursery kaktus wis bosok. Mula prelu ditransplantasekake mengko. Dadi, ayo ndeleng jinis pot kaktus apa sing ana.

Ndhuwur 1. Panci sing paling apik kanggo kaktus

Paket pot sing disaranake yaiku sing bakal dideleng ing ngisor iki:

OUNONA 10Pcs 5.5 × 5cm

Ora ditemokake produk

Panci terracotta cocog kanggo kaktus, lan sejatine meh kabeh jinis tanduran (kajaba karnivora). Alasane yaiku amarga keropos, oyot duwe genggeman sing luwih apik, lan pungkasane katon ing bal ROOT utawa roti lemah, uga ing tanduran kasebut. Wutah tuwuh kanthi apik, lan bisa nambah kesehatan. Kajaba iku, 5,5 sentimeter, Paket iki bakal mbantu sampeyan nyebar, nandur potongan cilik lan nonton kaktine nalika isih enom.

Pilihan saka pot kanggo kaktus

DOITOOL 100 Pot pot plastik 9 cm

Plastik minangka bahan sing entheng lan murah, mula pot plastik asring dadi pilihan sing paling populer nalika miwiti utawa njaga koleksi sing larut. Sing diwenehake saiki sampeyantan kanthi bolongan got akeh, lan diameteripun 9 sentimeter. 

LQKYWNA 20 pot plastik persegi

Panci kothak disaranake, utamane yen sampeyan duwe akeh kaktus ing meja sing padha. Spasi kasebut digunakake kanthi luwih apik, sing ora dakkarepake manawa apik utawa ala, amarga iki luwih akeh sebab tuku tanduran luwih akeh. Dadi pancene kaya ngono dheweke duwe bolongan ing pangkalane, ukurane diameter 7 sentimeter lan digawe saka plastik ireng sing tahan.

24PCS 6,5cm Pot Kembang Plastik Watesan

Pot Octagonal cocog banget kanggo kaktus sing cenderung ngasilake akeh, kaya pirang-pirang Mamalia, Tuladhane Lobivia utawa Rebutia. Sing ditampilake Plastik keras, lan fitur piring sampeyan. Dheweke uga duwe bolongan ing pangkalane, kanthi diameter 6,5cm lan dhuwure 7,5cm.

Tanduran tembok alun-alun

Kanggo kaktus sing digantung, tanduran keramik kaya iki bakal katon apik ing balkon, teras utawa teras. Digawe saka keramik, lan ukuran 14,99 x 8,31 x 12.5 cm, lan bobote 235,87 gram. Kanthi estetis sing nyenengake, wadhah kasebut bisa nandur kaktus cilik lan gawe papane katon ayu banget.

Tosnail - 24 Panci Plastik Cilik 8 Warni Aneka

Kesel karo pot coklat khas? Werna nganggo macem-macem warna (jambon, biru muda, ijo, kuning, putih, jambon, lilac lan krim), lan piring uga kalebu kanggo saben wong. Iki paling apik amarga sistem pembuangan digawe pirang-pirang bolongan ing dhasar saben wadhah., ukuran sing ideal supaya banyu bisa uwal kanthi cepet nanging sekaligus supaya lemah ora bisa ilang kanthi cepet, yaiku pot sing duwe bolongan gedhe.

Lewondr 6 Panci kaktus asli

Panci kaktus asli lan dekoratif iki bakal nyantikake papan sing bakal sampeyan lebokake. Wujude kaya manuk hantu, kanthi mripat gedhe lan nggambar wulu. Bahan-bahan kasebut digawe saka keramik lan saben ukuran 5,59 x 5,59 x 6,35 cm lan bobote 737.09 gram. Dheweke sampurna kanggo padhangake omah utawa teras!

Garden Mania - 12 8cm Panci

Yen sampeyan duwe cacti sing gedhe banget lan sampeyan golek pot sing luwih gedhe bisa ditandur, mula disaranake. Ukurane diameter 8 cm lan dhuwure, mula iku cocok kanggo tanduran sampeyan amarga uga duwe bolongan ing pangkal banyu sing bisa ngasilake.

Pandhuan tuku panci kaktus

Kepiye milih pot kanggo kaktus? Kita bakal ngatasi keraguan sing biasane ana, supaya sampeyan luwih gampang tuku sing paling cocog:

Material

Kaya sing wis dideleng sadurunge, ana pot plastik, terracotta lan keramik kanggo kaktus. Sing biyen entheng, bisa tahan suwe uga bobote sithik; sing digawe saka terracotta utawa lempung ngidini oyot bisa nyekel luwih apik, sing ndadekake tanduran tuwuh becik, nanging ana loro masalah, yaiku yen tiba gampang pecah, lan ora mesthi bolongan; Keramik kasebut apik banget, lan kaya lempung sing ngidini oyot sing luwih apik, nanging luwih larang, lan yen ora ati-ati, bakal rusak. Kanggo kabeh iki, yen sampeyan mung duwe kaktus, disaranake lempung kasebut yen bolongan; lan yen sampeyan bakal duwe plastik.

Ukuran

Ana pot kaktus gedhe lan cilik. Ukuran sing cocog banget bakal gumantung saka sepele gedhene tandurane lan lemah utawa werni oyot. Yaiku, yen kaktus sing ukurane 5 sentimeter, sampeyan kudu nyelehake ing pot 7 utawa diameter paling 8 sentimeter. Kaya biasane, Sampeyan kudu milih sing ukurane udakara telung sentimeter diameter luwih saka ukuran sing diukur dhewe.

Rega

Regane beda-beda gumantung saka ukuran pot lan bahan sing digawe. Makane plastik luwih murah tinimbang sing keramik, kayata.

Tuku ngendi?

Panci kaktus kudu ana bolongan

Yen sampeyan butuh pot kanggo kaktus, sampeyan bisa nggawa ing kene:

Amazon

Ing Amazon raksasa sampeyan bakal nemokake macem-macem pot kanggo tanduran: lempung, plastik, keramik; gedhe lan cilik, nganggo utawa tanpa piring ... Yen sampeyan seneng, sing kudu dilakoni mung nambah kranjang banjur tuku. Kajaba iku, sampeyan mesthi duwe pilihan kanggo maca pendapat saka pembeli liyane.

Ikea

Ing Ikea, dheweke uga adol pot kembang, sanajan sampeyan kudu ngerti yen umume dirancang luwih akeh kanggo dekorasi interior omah, lan mula yen sampeyan arep tuku siji kanggo kaktus. Sampeyan kudu mriksa dhisik apa ana bolongan sing bisa ngasilake banyu; yen ora, tanduran ora bakal tahan suwe.

Leroy Merlin

Ing Leroy Merlin, sampeyan uga bisa nemokake macem-macem jinis pot kanggo tanduran, nanging sampeyan menehi saran supaya sampeyan ngunjungi toko fisik amarga ora mesthi ana ing situs web.

Apa sampeyan wis nemokake pot kaktus sing digoleki? Yen sampeyan butuh substrat, ing kene kita mbantu milih sing paling cocog:

Ariocarpus hintonii ing pot
Artikel sing gegandhengan:
Kepiye cara milih lemah kanggo kaktus?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.