Tim editorial

Kaktus Siber minangka situs web sing digawe lan kanggo para penggemar kaktus lan succulents liyane. Kita menehi informasi babagan spesies sing paling umum lan gampang ditemokake ing nursery, nanging uga paling langka supaya sampeyan bisa seneng koleksi sing beda-beda. Kajaba iku, kita ngandhani apa hama lan penyakit sing bisa diduweni, lan apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo ngobati penyakit kasebut.

Tim editorial Ciber Cactus digawe saka tim penggemar tanaman sing subur, sing bakal menehi tips lan trik supaya sampeyan bisa nikmati tanduran sing apik kaya dheweke. Apa sampeyan pengin gabung karo kita? Sampeyan mung kudu jangkepi formulir ing ngisor iki lan kita bakal njaluk kontak karo sampeyan.

[No_toc]

Penerbit

    Mantan editor

    • Monica santos

      Aku wis tresna karo succulents (kaktus, succulents lan caudiciforms) wiwit aku diwenehi siji nalika umur 16 taun. Wiwit iku aku wis nyelidiki lan, mbaka sethithik, ngembangake koleksi kasebut. Muga-muga bisa nginfèksi sampeyan kanthi kasenengan lan penasaran sing dakrasakake babagan tanduran iki ing blog iki, ing ngendi aku bakal ngandhani babagan karakteristik, perawatan, sifat, panggunaan lan penasaran. Aku uga bakal nuduhake foto spesimenku lan sing ditemokake ing lelungan lan mlaku-mlaku ing alam. Aku kesengsem karo macem-macem lan kaendahan succulents, sing bisa adaptasi karo iklim lan kahanan sing beda. Sawetara favoritku yaiku aloe vera, echeveria, kalanchoe, kaktus Natal, lan kaktus Paskah. Aku seneng sinau babagan asal-usule, jeneng ilmiah, kulawarga lan jender. Aku uga kasengsem ing ngerti keuntungan kanggo kesehatan, kaendahan lan lingkungan, uga aplikasi ing gastronomy, Kerajinan lan dekorasi.