Моника санчез

За amубен сум во сукуленти (кактуси, сукуленти и каудициформи) бидејќи ми дадоа еден на 16 години. Оттогаш ги истражувам и, малку по малку, ја проширувам колекцијата. Се надевам дека ќе ве заразам со ентузијазмот и curубопитноста што ги чувствувам за овие растенија на овој блог.