Euphorbia enopla mangrupikeun batu anu populér pisan

Euphorbia enopla

Euphorbia enopla mangrupikeun salah sahiji succulents spiny anu paling dikenal. Éta rungkun rendah anu megah kalayan sababaraha dahan anu ...

Caralluma mangrupikeun pepelakan anu succulent

Caralluma

Caralluma mangrupikeun genus pepelakan succulent anu urang tiasa tumuh dina pot. Nalika aranjeunna réngsé ngembang, ngan ...