Lindhungi kaktus lan succulents liyane kanthi bolong anti-es

Bolong anti-es

Sajrone suhu musim gugur lan musim salju bisa mudhun akeh, luwih akeh tinimbang succulents sing tahan. Yen ora direksa, sawise sawetara dina, kita bakal weruh bintik-bintik abang, kuning utawa ireng uga katon iku mung bakal nyebar, mbebayani tumrap tanduran.

Kanggo ngindhari iki, kita bisa njaga ing njero omah, nanging kadang iki ora bisa ditindakake, amarga kaktus utawa succulents gedhe utawa amarga duwe koleksi penting. Apa sing kudu ditindakake ing kasus kasebut? Gampang banget: bungkus dheweke kaya hadiah karo bolong anti-es.

Apa bolong pangayoman frost?

Kain anti-frost, utawa kain anti-es, kudung polipropilena putih sing cahya banget sing nggawe efek mikroklimat kanthi nglindhungi kelembapan lan panas sing asale saka substrat / lemah uga saka tanduran kasebut. Kajaba iku, yen udan, banyu bisa nembus, nanging dudu angin, uga es utawa salju.

Sanajan katone kaya bahan bermutu rendah, sing kudu rusak kanthi cepet, sejatine diatasi sinar ultraviolet, mula Ora mung srengenge sing dadi srengenge anget, nanging kita uga bisa nggunakake pirang-pirang taun suwene.

Apa kaluwihane?

Kajaba kabeh sing wis dakkandhakake, ana liyane sing kudu dingerteni, kayata Tumindak kasebut kaya omah kaca, njaga suhu internal 3 utawa 4 derajat ing ndhuwur sing ana ing njaba. Nilai kasebut, sanajan bisa uga sithik, kanggo kaktus, succulents, lan tanaman caudiciform bisa uga tegese bedane antara urip lan pati.

Fitur liyane sing apik banget yaiku perlindungan saka kewan kayata rodents, manuk lan serangga. Apamaneh nalika musim gugur lan musim salju, yaiku yen udan paling akeh ing pirang-pirang panggonan, kita ora bakal kudu kuwatir maneh. 😉

Paling ora, nanging paling ora, amarga bobote, panggonane gampang banget lan kepenak. Siji wong bisa nyekel lan nganggo gaweyan.

Tuku ing Internet?

Kain utawa bolong anti-es

Yen pengin tuku online, kita bisa tuku klik ing kene.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

0 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.