Bojo melanostele

Kepiye hibernasi kaktus?

Apa sampeyan ngerti manawa tanduran favorit sampeyan uga hibernate? Yen sampeyan pengin ngerti kapan dheweke nindakake lan carane ngrawat, ketik banjur temokake apa hibernasi kaktus kasebut.

Kaktus ing nursery

Kapan tuku kaktus lan succulents liyane?

Apa sampeyan pengin ngerti kapan arep tuku kaktus? Ana wektu sing luwih apik kanggo kabeh perkara, uga kanggo nggedhekake koleksi succulents, mula aja ragu-ragu mlebu kanggo nemokake.

Pemandangan Astrophytum asterias f Nudum, kaktus sing ora duwe duri

Apa ana kaktus tanpa eri?

Ora bisa dielingi mikir tanduran eri nalika ngomong babagan kaktus, nanging sampeyan ngerti manawa ana sawetara spesies lan / utawa kultivar sing ...

heliosa rebutia

Kepiye cara nggawe kaktus mekar?

Cacti minangka tanduran sing ngasilake kembang sing asri. Sanajan ora awet banget, dheweke pancen ayu banget nganti bisa nyaingi ...