Bewara hukum

Kita nggunakake cookie kanggo nggawe konten, iklan lan nganalisa lalu lintas. Kita uga nuduhake informasi babagan panggunaan situs kita karo mitra pariwara lan analytics, sing bisa uga gabung karo informasi liyane sing wis diwenehake utawa sing diklumpukake saka panggunaan layanan kasebut. Kajaba iku, kita nerangake carane Google bakal nggunakake informasi pribadhi nalika menehi idin, informasi sing bisa takon liwat Katentuan Panggunaan lan Privasi Google.

Ciber Cactus nyedhiyakake kabijakan privasi iki kanggo sampeyan liwat situs web https://cibercactus.com/ kanggo menehi informasi kanthi rinci babagan cara nambani data pribadhi lan nglindhungi privasi lan informasi sing ditampa. Yen sampeyan ngenalake modifikasi ing mangsa ngarep, kita bakal menehi kabar liwat situs web utawa liwat cara liya supaya sampeyan bisa ngerti kahanan privasi anyar sing dienalake.

Selaras karo Regulasi (EU) 2016/679, Perlindhungan Data Umum lan Hukum Organik 3/2018, tanggal 5 Desember, Perlindhungan Data Pribadi lan njamin hak digital, kita ngandhani babagan ing ngisor iki:

Pemilik situs web

Kaktus Siber kalebu jaringan portal News Blog, perusahaan duweke Jaringan Internet AB 2008 SL, CIF: B85537785, kanthi alamat ing C/Mirasierra 14-1 2º B, 28410 Manzanares el Real, Spanyol. Sampeyan bisa hubungi ing:

  • jarene alamat pos
  • email kontak (ing) blog (titik) com
  • telpon (+34) 902 909 238
  • formulir kontak iki

Perlindhungan data pribadi

Tanggung jawab kanggo perawatan

Rincian kontak saka wong sing tanggung jawab: Miguel Ángel Gaton kanthi email kontak miguel (ing) aktualitasblog (dot) com

Hak perlindungan data sampeyan

Cara nggunakake hak sampeyan: Sampeyan bisa ngirim komunikasi tinulis menyang kantor pangguna AB Internet Networks 2008 SL utawa menyang alamat email sing dicantumake ing judhul kabar sah iki, kalebu ing kaloro kasus kasebut fotokopi KTP utawa dokumen identifikasi liyane sing padha, kanggo njaluk hak ing ngisor iki:

  • Hak kanggo njaluk akses menyang data pribadi: sampeyan bisa takon AB Internet Networks 2008 SL manawa perusahaan iki ngobati data sampeyan.
  • Hak njaluk koreksi (yen salah).
  • Hak kanggo njaluk watesan perawatan sampeyan, ing kasus kasebut mung bakal disimpen dening AB Internet Networks 2008 SL kanggo ngleksanani utawa mbela klaim.
  • Hak kanggo mbantah perawatan: AB Internet Networks 2008 SL bakal mandheg ngolah data kanthi cara sing sampeyan pratelakake, kajaba amarga alesan sing sah utawa nggunakake utawa mbela klaim sing bisa ditindakake kudu terus diproses.
  • Hak kanggo portabilitas data: yen sampeyan pengin data diproses dening perusahaan liyane, AB Internet Networks 2008 SL bakal nggampangake portabilitas data sampeyan menyang manajer anyar.
  • Hak mbusak data: lan kajaba prentah sing sah bakal dicopot sawise konfirmasi sampeyan.

Model, formulir lan informasi luwih lengkap babagan hak sampeyan: Situs web resmi Agensi Perlindungan Data Spanyol Kamungkinan mundur idin: Yen sampeyan wis menehi idin kanggo tujuan tartamtu, sampeyan duwe hak kanggo narik sawayah-wayah, tanpa mengaruhi legalitas perawatan adhedhasar idin sadurunge ditarik. Cara sambat karo Otoritas Kontrol: Yen sampeyan nganggep ana masalah cara AB Internet Networks 2008 SL ngatasi data sampeyan, sampeyan bisa ngarahake klaim menyang Manajer Keamanan AB Internet Networks 2008 SL (kasebut ing ndhuwur) utawa menyang panguwasa nglindhungi data sing cocog, yaiku Badan Spanyol kanggo Perlindhungan Data, sing dituduhake ing kasus Spanyol.

Hak lali lan akses menyang data pribadi

Ing saben wektu, sampeyan duwe hak kanggo maneh, pulih, anonim lan / utawa busak, kanthi lengkap utawa sebagean, data sing disimpen ing situs web. Sampeyan mung kudu ngirim email menyang contacto@actualidadblog.com lan njaluk.

Penylametan data

Data sing ora digabungake: Data sing ora dipisahake bakal disimpen tanpa periode pambusakan. Data pelanggan menyang feed liwat e-mail: Wiwit saiki pangguna lengganan nganti langganan langganan. Data pelanggan menyang buletin: Wiwit saiki pangguna lengganan nganti langganan langganan. Data pangguna sing diunggah dening AB Internet Networks 2008 SL menyang kaca lan profil ing jaringan sosial: Wiwit saiki pangguna nawakake idin nganti ditarik.

Rahasia lan keamanan data

AB Internet Networks 2008 SL setya nggunakake data, kanggo ngormati kerahasiaan lan digunakake sesuai karo tujuane, uga kanggo netepi kewajibane njaga lan adaptasi kabeh langkah supaya ora ana perubahan, kelangan, perawatan utawa akses sing ora sah, sesuai karo ketentuan Keputusan Diraja 1720/2007 tanggal 21 Desember , sing nyetujoni Peraturan pangembangan Hukum Organik 15/1999 tanggal 13 Desember, babagan Perlindhungan Data Pribadi. Sampeyan njamin manawa data pribadi sing disedhiyakake liwat formulir kasebut bener, sing wajib menehi pangowahan marang dheweke. Kajaba iku, sampeyan njamin manawa kabeh informasi sing disedhiyakake cocog karo kahanan sampeyan sing nyata, iku paling anyar lan akurat. Kajaba iku, sampeyan kudu tetep nganyari data ing kabeh wektu, tanggung jawab mung kanggo kesalahan utawa kesalahan data sing diwenehake lan kanggo kerusakan sing disebabake dening AB Internet Networks 2008 SL minangka pamilik situs web iki, utawa kanggo pihak katelu amarga panggunaan ujar.

Pelanggaran keamanan

AB Internet Networks 2008 SL nggunakake langkah keamanan sing cukup kanggo ndeteksi ana virus, serangan brute force lan injeksi kode. Nanging, sampeyan kudu ngerti manawa langkah keamanan sistem komputer ing Internet ora bisa dipercaya lan mulane, AB Internet Networks 2008 SL ora bisa njamin ora ana virus utawa unsur liyane sing bisa nyebabake perubahan sistem komputer. (Piranti lunak lan perangkat keras) pangguna utawa ing dokumen elektronik lan file sing ana ing njero. Senadyan iki, kanggo nyoba njamin keamanan lan privasi data pribadi sampeyan, situs web kasebut nduwe sistem pengawasan keamanan aktif sing nglaporake saben kegiatan pangguna lan bisa uga nglanggar keamanan data pangguna. Yen ana pelanggaran sing dideteksi, AB Internet Networks 2008 SL ngupayakake ngandhani pangguna sajrone wektu maksimal 72 jam.

Informasi apa sing dikoleksi saka pangguna lan sing digunakake

Kabeh produk lan layanan sing ditawakake ing situs web waca formulir kontak, formulir komentar lan formulir kanggo pangguna pangguna, langganan newsletter lan / utawa pesenan tuku. Situs web iki mesthi mbutuhake idin pangguna sadurunge kanggo ngolah data pribadi kanggo tujuan sing dituduhake. Sampeyan duwe hak kanggo mbatalake idin sadurunge.

Cathetan kegiyatan ngolah data

Web lan hosting: Situs web kasebut nduwe enkripsi SSL TLS v.1.2 sing ngidini ngirim data pribadi kanthi aman liwat formulir kontak standar, sing disedhiyakake ing server sing ditandur karo AB Internet Networks 2008 SL saka Occentus Networks. Data sing diklumpukake liwat web: Data pribadi sing diklumpukake bakal dikenani perawatan otomatis lan dilebokake ing file sing cocog karo AB Internet Networks 2008 SL.

  • Kita bakal nampa IP sampeyan, sing bakal digunakake kanggo verifikasi asal usul pesen kasebut kanggo menehi informasi, perlindungan saka komentar SPAM lan kanggo ndeteksi kemungkinan kelainan (contone: pihak liya sing kasus padha nulis ing situs web saka IP sing padha), mula minangka data sing ana gandhengane karo ISP sampeyan.
  • Kajaba iku, sampeyan bisa menehi data liwat email lan cara komunikasi liyane sing dituduhake ing bagean kontak.

Formulir Umpan Balik: Ing web, ana kemungkinan pangguna ninggalake komentar ing publikasi situs kasebut. Ana cookie sing nyimpen data sing diwenehake dening pangguna supaya ora prelu ngetik maneh ing saben kunjungan anyar lan uga alamat email, jeneng, web lan alamat IP sing diklumpukake kanthi internal. Data kasebut disimpen ing server Occentus Networks. Registrasi pangguna: Dheweke ora diidini kajaba dijaluk kanthi tegas. Formulir tuku: Kanggo ngakses produk lan layanan sing ditawakake ing toko online kita, pangguna duwe formulir tuku sing tundhuk karo kondisi kontrak sing ditemtokake ing kabijakan kita ing ngendi informasi kontak lan pembayaran bakal dibutuhake. Data kasebut disimpen ing server Occentus Networks. Kita ngumpulake informasi babagan sampeyan sajrone proses checkout ing toko kita. Informasi iki bisa uga kalebu, lan ora mung iki, jeneng, alamat, email, telpon, rincian pembayaran lan liyane sing perlu kanggo proses pesenan. Manajemen data iki ngidini kita:

  • Ngirim informasi penting babagan akun / pesen / layanan sampeyan.
  • Nanggepi panjaluk, keluhan lan panjaluk mbayar maneh.
  • Proses pambayaran lan aja nganti transaksi apus-apus.
  • Nggawe lan ngatur akun, menehi layanan teknis lan pelanggan, lan verifikasi identitas sampeyan.

Kajaba iku, kita uga bisa nglumpukake informasi ing ngisor iki:

  • Lokasi lan data lalu lintas (kalebu alamat IP lan browser) yen sampeyan pesen, utawa yen kudu ngira-ngira pajak lan biaya pengiriman adhedhasar lokasi sampeyan.
  • Kaca produk sing dibukak lan konten ditampilake nalika sesi sampeyan aktif.
  • Komentar lan ulasan produk sampeyan yen sampeyan bakal ninggalake.
  • Alamat pengiriman yen sampeyan njaluk biaya pengiriman sadurunge tuku nalika sesi aktif.
  • Cookie penting kanggo nglacak konten kranjang nalika sesi aktif.
  • Email lan sandhi akun sampeyan supaya sampeyan bisa ngakses akun, yen sampeyan duwe.
  • Yen sampeyan nggawe akun, kita bakal nyimpen jeneng, alamat lan nomer telpon, kanggo digunakake ing pesenan mbesuk.

Formulir langganan buletin: AB Internet Networks 2008 SL nggunakake layanan ngirim newsletter Sendgrid, Feedburner utawa Mailchimp, sing nyimpen data email, jeneng lan panrima langganan. Sampeyan bisa langganan buletin kapan wae liwat link tartamtu sing ana ing sisih ngisor saben kiriman sing sampeyan tampa Email: Penyedia layanan email kita yaiku Sendgrid. Pesen cepet: AB Internet Networks 2008 SL ora nyedhiyakake layanan liwat olahpesen cepet, kayata WhatsApp, Facebook Messenger utawa Line. Panyedhiya layanan pembayaran: Liwat web, sampeyan bisa ngakses, liwat tautan, menyang situs web pihak katelu, kayata PayPal o Stripe, kanggo mbayar layanan sing diwenehake dening AB Internet Networks 2008 SL. Staff AB Internet Networks 2008 SL ora bisa ngakses rincian bank (kayata nomer kertu kredit) sing diwenehake menyang pihak katelu.

Konten sing ditempelake saka situs web liyane

Artikel ing web bisa ngemot konten sing ditempelake (kayata video, gambar, artikel, lsp). Konten sing ditempelake saka situs web liyane tumindak kanthi cara sing padha kaya dene pengunjung wis ngunjungi situs web liyane. Situs web iki bisa uga nglumpukake data babagan sampeyan, nggunakake cookie, masang pelacakan pihak katelu, lan ngawasi interaksi karo konten semat, kalebu nglacak interaksi karo konten sing ditempelake yen sampeyan duwe akun utawa wis nyambung menyang situs web kasebut. Layanan liyane: Layanan tartamtu sing disedhiyakake liwat situs web bisa uga ngemot katemtuan tartamtu kanthi katentuan khusus babagan perlindungan data pribadi. Penting banget kanggo maca lan nampa sadurunge njaluk layanan sing dimaksud. Tujuan lan legitimasi: Tujuan pangolahan data iki mung kanggo nyedhiyakake sampeyan informasi utawa layanan sing sampeyan njaluk saka kami.

jejaring sosial

Anane ing jaringan: AB Internet Networks 2008 SL nduwe profil ing sawetara jaringan sosial utama ing Internet. Tujuan lan legitimasi: Pangobatan sing bakal ditindakake AB Internet Networks 2008 SL kanthi data ing saben jaringan kasebut, paling akeh yaiku jaringan sosial sing ngidini profil perusahaan kasebut. Dadi, AB Internet Networks 2008 SL bakal bisa menehi informasi, yen ukum ora nglarang, para pengikut manawa nggunakake jaringan sosial babagan kegiatan, presentasi, penawaran, uga nyedhiyakake layanan pelanggan sing dipersonalisasi. Ekstraksi data: AB Internet Networks 2008 SL ora bakal ngekstrak data saka jaringan sosial, kajaba idin pangguna khusus lan jelas ditindakake. Hak: Nalika, amarga sifat jaringan sosial sing nyata, panggunaan hak perlindungan data sing efektif saka pandherek kasebut tundhuk modifikasi profil pribadi iki, AB Internet Networks 2008 SL bakal nulungi lan menehi saran supaya sampeyan bisa mungkasi saka kemungkinan.

Prosesor ing njaba UE

Email. Layanan email AB Internet Networks 2008 SL diwenehake nggunakake layanan Sendgrid. Jaringan sosial. AB Internet Networks 2008 SL nggunakake jaringan sosial Amerika YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Flipboard sing transfer data internasional digawe, sifat analitis lan teknis sing ana gandhengane karo situs web sing ana ing server ing manawa AB Internet Networks 2008 SL ngatasi data sing, liwat pangguna, pelanggan utawa navigator ngirim menyang perusahaan AB Internet Networks 2008 SL utawa bareng. Panyedhiya pembayaran Supaya sampeyan bisa mbayar PayPal o Stripe, AB Internet Networks 2008 SL bakal ngirim data sing dibutuhake banget menyang pemroses pembayaran kasebut kanggo ngetokake panjalukan pembayaran sing cocog. Informasi sampeyan dilindhungi miturut kabijakan privasi lan cookie. Kanthi ngaktifake langganan utawa nyedhiyakake rincian pembayaran, sampeyan ngerti lan nampa kabijakan privasi lan cookie. Sampeyan mesthi duwe hak kanggo ngakses, mbenerake, mbusak, matesi, portabilitas lan lali data sampeyan. Wiwit sampeyan ndhaptar minangka pangguna ing situs web iki, AB Internet Networks 2008 SL nduweni akses menyang: Jeneng pangguna lan email, alamat IP, alamat pos, DNI/CIF lan informasi pembayaran. Ing kasus apa wae, AB Internet Networks 2008 SL nduweni hak kanggo ngowahi, sawayah-wayah lan tanpa kabar sadurunge, nanging menehi informasi, presentasi lan konfigurasi situs web uga kabar legal iki.

Komitmen lan kewajiban karo pangguna

Akses lan / utawa panggunaan situs web iki ngubungake kahanan pangguna menyang pangguna, nampa, wiwit saiki, kanthi lengkap lan tanpa leladen, kabar hukum iki ana hubungane karo layanan lan konten situs web tartamtu. Nalika nggunakake situs web iki, pangguna kudu ora nindakake tumindak sing bisa ngrusak gambar, kapentingan lan hak AB Internet Networks 2008 SL utawa pihak katelu utawa sing bisa ngrusak, mateni utawa kakehan portal utawa nyegah, kanthi cara apa wae, nggunakake normal saka web.

Kebijakan privasi

Kawicaksanan privasi nerangake babagan cara nglumpukake, nyimpen utawa nggunakake informasi sing dikumpulake liwat macem-macem layanan utawa kaca sing kasedhiya ing situs iki. Penting, sampeyan ngerti informasi apa sing dikoleksi lan cara nggunakake, amarga akses menyang situs iki tegese nampa kabijakan privasi.

Cookies

Akses menyang bisa uga kalebu panggunaan cookie. Ing cookie Iki minangka informasi cilik sing disimpen ing browser sing digunakake saben pangguna supaya server ngelingi informasi tartamtu sing bisa digunakake mengko. Informasi iki ngidini sampeyan dikenali minangka pangguna tartamtu lan ngidini sampeyan nyimpen preferensi pribadhi, uga informasi teknis kayata kunjungan tartamtu utawa kaca sing dibukak. Pangguna sing ora pengin nampa cookie utawa pengin diwenehi informasi sadurunge disimpen ing komputer, sampeyan bisa nyetel browser sampeyan. Umume browser saiki ngidini manajemen cookie ing 3 macem-macem cara:

  1. ing cookie dheweke ora nate ditampa.
  2. Browser takon marang pangguna apa kudu nampa masing-masing cookie.
  3. ing cookie mesthi ditampa.

Browser uga kalebu kemampuan kanggo nemtokake apa sing luwih apik cookiekudu ditampa lan sing ora. Khusus, pangguna biasane bisa nampa opsi ing ngisor iki:

  1. nolak ing cookie saka domain tartamtu;
  2. nolak ing cookie saka pihak katelu;
  3. kanggo nampa cookie minangka ora terus-terusan (dicopot nalika browser ditutup);
  4. ngidini server nggawe cookie kanggo domain sing beda.

cookie DART

  • Google, minangka panyedhiya mitra, nggunakake cookie kanggo nyedhiyakake iklan ing web.
  • Sampeyan bisa mateni panggunaan cookie DART saka sistem iklan Google kanthi ngakses Pusat privasi Google.

Kajaba iku, browser uga bisa ngidini pangguna ndeleng lan mbusak cookie individu. Sampeyan duwe informasi luwih lengkap babagan Cookies ing: Wikipedia

web Beacons

Situs iki uga bisa dadi tuan rumah beacon web (uga dikenal minangka kewan omo web). Ing beacon web biasane gambar cilik piksel kanthi piksel, katon utawa ora katon diselehake ing kode sumber kaca web situs. Ing beacon web ngawula lan digunakake ing cara sing padha kanggo cookie. Kajaba iku, ing beacon web Biasane digunakake kanggo ngukur lalu lintas pangguna sing ngunjungi kaca web lan bisa entuk pola pangguna situs. Sampeyan duwe informasi luwih lengkap babagan beacon web ing: Wikipedia

Pihak katelu

Ing sawetara kasus, kita nuduhake informasi anonim utawa agregat babagan pengunjung menyang situs iki karo pihak katelu kayata pengiklan, sponsor, utawa auditor kanggo tujuan mung ningkatake layanan kita. Kabeh tugas pangolahan iki bakal diatur miturut peraturan hukum lan kabeh hak sampeyan ing babagan perlindungan data bakal dihormati miturut peraturan saiki. Situs iki ngukur lalu lintas kanthi macem-macem solusi sing bisa digunakake cookie o beacon web kanggo nganalisa apa sing kedadeyan ing kaca kita. Saiki kita nggunakake solusi ing ngisor iki kanggo ngukur lalu lintas situs iki. Sampeyan bisa ndeleng informasi luwih lengkap babagan kabijakan privasi saben solusi sing digunakake kanggo tujuan iki:

Situs iki uga bisa dadi tuan rumah pariwara, afiliasi, utawa jaringan pariwara. Iklan iki ditampilake dening server pariwara sing uga digunakake cookie kanggo nampilake isi iklan sing gegandhengan karo pangguna. Saben server pariwara kasebut duwe kabijakan privasi dhewe, sing bisa dikonsultasi ing kaca web dhewe. Ing cookie Iki minangka file sing digawe ing browser pangguna kanggo ngrekam kegiyatan ing situs web lan ngidini navigasi sing luwih fleksibel lan khusus.

cookie Jeneng Tujuan informasi luwih lengkap
Google Analytics __utma __utmb __utmc __utmz Iki nglumpukake informasi anonim babagan pandhu arah pangguna liwat situs web supaya ngerti asal usul kunjungan lan data statistik liyane sing padha. Saiki kita ora nggunakake cookie kasebut. - Pusat Privasi Google -Plugin pilihan Google Analytics
Google Adsense, Klik kaping pindho, DART __gad Ngumpulake informasi babagan pandhu arah pangguna kanggo nyedhiyakake pariwara - Kebijakan privasi Google Adsense
Automattic, Quantcast lan Disqus __qta mc disqus_unique testCookie Iki nglumpukake informasi anonim babagan pandhu arah pangguna liwat situs web supaya ngerti asal usul kunjungan lan data statistik liyane sing padha. - Kebijakan Privasi Quantcast
Tambah iki __atuvc Cookie __atuvc digunakake dening sistem enggo bareng sosial Addthis kanggo mesthekake yen pangguna ndeleng counter nuduhake sosial sing terintegrasi ing tombol sosial situs web sing dianyari kanthi bener. - Kebijakan privasi Addthis

Kanggo nggunakake situs web iki, ora prelu dipasang cookie. Pangguna bisa uga ora nampa utawa ngonfigurasi browser kanggo mblokir lan, yen dibutuhake, ngilangi. Uga ana cookie sing cocog karo jaringan sosial sing digunakake dening situs web iki duwe kabijakan cookie dhewe.

Saiki situs iki dadi tuan rumah pariwara kanggo:

Tanggung jawab legal kanggo konten kasebut

Situs kasebut ngemot teks sing disiapake mung kanggo tujuan informatif utawa informatif sing bisa uga ora nggambarake kahanan undang-undang utawa yurisprudensi saiki lan nuduhake kahanan umum, saengga konten kasebut ora bisa ditrapake pangguna ing kasus tartamtu. Panemu sing diucapake ora mesthi nggambarake tampilan AB Internet Networks 2008 SL. Isi artikel sing diterbitake ing situs kasebut ora bisa dianggep, ing kasus apa wae, minangka pengganti saran legal. Pangguna ora kudu tumindak adhedhasar informasi sing ana ing situs kasebut tanpa nggunakake saran profesional sing cocog.

Hak properti intelektual lan industri

Liwat Ketentuan Umum iki, ora ana hak properti intelektual utawa industri sing ditransfer menyang portal utawa menyang unsur komponen, lan pangguna dilarang ngasilake, ngowahi, nyebarake, komunikasi umum, kasedhiya kanggo umum, ngekstrak, nggunakake maneh, nerusake utawa nggunakake sembarang alam, dening sembarang cara utawa prosedur, samubarang mau, kajaba ing kasus sing sah diijini utawa sah dening pemilik saka hak sing cocog. Pangguna ngerti lan nampa manawa kabeh situs web, sing ngemot teks, gambar, desain, piranti lunak, konten (kalebu struktur, pilihan, susunan lan presentasi sing padha), materi audiovisual lan grafis, dilindhungi merek dagang, hak cipta lan grafis. hak sah kadhaptar liyane, sesuai karo prajanjèn internasional kanggo kang Spanyol iku partai lan hak properti lan hukum Spanyol. Yen pangguna utawa pihak katelu nganggep yen ana pelanggaran hak properti intelektual sing sah amarga introduksi konten tartamtu ing situs kasebut, dheweke kudu menehi kabar marang AB Internet Networks 2008 SL babagan kahanan kasebut, sing nuduhake:

  • Data pribadhi sing nduwe hak pihak sing duwe hak sing dinuga dilanggar, utawa nuduhake perwakilan sing ditindakake yen tuntutan kasebut diwenehake dening pihak katelu liyane tinimbang pihak sing kasengsem.

Nuduhake konten sing dilindhungi hak intelektual lan dununge ing situs kasebut, akreditasi hak kekayaan intelektual sing dituduhake lan deklarasi nyata ing endi pihak sing duwe tanggung jawab tanggung jawab kanggo bukti informasi sing diwenehake ing notifikasi kasebut.

Aturan lan resolusi konflik

Kahanan saiki panggunaan situs kasebut diatur ing saben ekstrem dening hukum Spanyol. Basa panulisan lan interpretasi kabar hukum iki yaiku basa Spanyol. Kabar hukum iki ora bakal diajukake siji-siji kanggo saben pangguna nanging bakal tetep bisa diakses liwat Internet ing web. Pangguna bisa ngirim menyang Sistem Arbitrase Konsumen sing AB Internet Networks 2008 SL bakal dadi bagean kanggo ngrampungake kontroversi utawa pratelan sing asale saka teks iki utawa saka kegiatan apa wae AB ​​Internet Networks 2008 SL, kajaba kanggo ngrampungake konflik sing muncul saka pangembangan saka kegiatan sing mbutuhake anggota, ing kasus iki, pangguna kudu ngontak badan sing cocog saka asosiasi bar sing cocog. Pangguna sing nduweni status konsumen utawa pangguna kaya sing ditegesake dening peraturan Spanyol lan manggon ing Uni Eropa, yen duwe masalah karo tuku online sing digawe menyang AB Internet Networks 2008 SL, kanggo nyoba nggayuh persetujuan ing njaba pengadilan. , padha bisa pindhah menyang Platform Resolusi Sengketa Online, digawe dening Uni Eropa lan dikembangake dening Komisi Eropa miturut Peraturan (UE) 524/2013. Yen pangguna ora dudu konsumen utawa pangguna, lan yen ora ana aturan sing ora diwajibake, para pihak setuju kanggo ngirim Pengadilan lan Pengadilan Umum ibukota Madrid, amarga iki minangka papan kesimpulan saka kontrak kasebut, kanthi jelas nglirwakake pihak liya yurisdiksi sing bisa cocog karo dheweke.

Apa sing dikarepake saka pangguna

Akses lan / utawa panggunaan iki kanggo wong-wong sing nggawe kahanan pangguna, nampa, wiwit saiki, kanthi lengkap lan tanpa leladen, kabar hukum iki, uga kondisi tartamtu sing, yen cocog, nglengkapi, ing hubungan karo layanan tartamtu lan isi portal. Pangguna dilaporake lan nampa manawa akses menyang situs web iki ora ateges, kanthi cara apa wae, wiwitan hubungan bisnis karo AB Internet Networks 2008 SL. Kanthi cara iki, pangguna setuju nggunakake situs web, layanan lan isine tanpa nglanggar undang-undang saiki, iman sing apik lan ketertiban umum. Panggunaan situs web kanggo tujuan ilegal utawa mbebayani, utawa sing, kanthi cara apa wae, bisa nyebabake cilaka utawa nyegah fungsi normal situs web kasebut dilarang. Babagan isi situs web iki, dilarang:

  • Reproduksi, distribusi utawa modifikasi, kanthi lengkap utawa sebagean, kajaba duwe wewenang saka pihak sing duwe sah.
  • Pelanggaran apa wae saka hak panyedhiya utawa pemilik sing sah.
  • Panggunaan kanggo tujuan komersial utawa pariwara.

Link njaba

Kaca-kaca situs web nyedhiyakake link menyang situs web lan konten liyane sing diduweni dening pihak katelu, pabrikan utawa panyedhiya. Tujuan utama link kasebut yaiku kanggo nyedhiyakake pangguna kamungkinan ngakses link kasebut lan ngerti produk kita, sanajan AB Internet Networks 2008 SL ora tanggung jawab ing asil apa wae sing bisa ditemokake saka pangguna kanthi ngakses link kasebut. Pangguna sing pengin nggawe piranti link teknis saka situs web menyang portal kudu entuk otorisasi tinulis sadurunge AB Internet Networks 2008 SL. Nggawe link kasebut ora ateges ana hubungane antarane AB Internet Networks 2008 SL lan pemilik situs sing ana link kasebut, uga ora ditampa utawa disetujoni dening AB Internet Networks 2008 SL babagan konten utawa jasa kasebut.

remarketing

Fungsi saka pemasaran ulang utawa saka pamirsa AdWords sing padha ngidini kita nggayuh wong sing sadurunge ngunjungi situs web lan mbantu ngrampungake proses adol. Minangka pangguna, yen ngetik situs web, kita bakal nginstal cookie pemasaran ulang (bisa saka Google Adwords, Criteo utawa layanan liyane sing nawakake pemasaran ulang).

  • Cookie iki nyimpen informasi pengunjung, kayata produk sing wis dikunjungi utawa yen ninggali keranjang belanja.
  • Nalika pengunjung ninggalake situs web kita, cookie pemasaran ulang terus ing browser.

Kondisi panggunaan situs web liyane

Pangguna setuju kanggo nggunakake situs web lan layanan kanthi tliti supaya bisa diakses saka situs web kasebut, kanthi tundhuk marang Undhang-undhang, adat istiadat sing apik lan kabar legal iki. Kajaba iku, ditindakake, kajaba sadurunge, ekspres lan ekspresine AB Internet Networks 2008 SL kanggo nggunakake informasi sing ana ing situs web, khusus kanggo informasi sampeyan, ora bisa nindakake eksploitasi komersial saka konten sing wis ana akses Situs iki nyimpen file data sing ana gandhengane karo komentar sing dikirim menyang situs iki. Sampeyan bisa nggunakake hak akses, koreksi, pembatalan utawa oposisi kanthi ngirim email menyang kontak alamat (ing) currentblog (dot) com. Situs iki, domain sing gegandhengan lan kepemilikan konten kalebu AB Internet Networks 2008 SL. Situs web iki ngemot hyperlink sing nyebabake situs web liyane sing dikelola dening pihak katelu ing njaba organisasi. AB Internet Networks 2008 SL ora njamin uga ora tanggung jawab kanggo konten sing dikumpulake ing kaca web kasebut. Kajaba otorisasi ekspresi sadurunge, sadurunge lan tinulis AB Internet Networks 2008 SL, kajaba panggunaan pribadi, transformasi, lan umume eksploitasi liyane, kanthi prosedur apa wae, kabeh utawa bagean saka konten situs web iki. Dilarang banget dileksanakake, tanpa idin sadurunge AB Internet Networks 2008 SL, kanggo ngapusi utawa ngowahi situs web iki. Akibate, AB Internet Networks 2008 SL ora bakal tanggung jawab, utawa sing bisa diasilake, saka pangowahan utawa manipulasi kasebut dening pihak katelu.

Olahraga hak ARCO

Sampeyan bisa nggunakake, gegayutan karo data sing diklumpukake, hak sing diakoni ing Hukum Organik 15/1999, babagan akses, koreksi utawa pembatalan data lan oposisi. Amarga iku, aku ngandhani yen sampeyan bisa nggunakake hak kasebut kanthi nggunakake panjaluk tertulis lan mlebu sing bisa dikirim, uga fotokopi KTP utawa dokumen identifikasi sing padha, menyang alamat pos AB Internet Networks 2008 SL utawa liwat email , nempelake fotokopi KTP menyang: kontak (ing) aktualitasblog (dot) com. Sadurunge 10 dina, kita bakal nanggapi panjaluk sampeyan kanggo konfirmasi eksekusi hak sing wis dijaluk.

Pangecualian njamin lan tanggung jawab

AB Internet Networks 2008 SL ora menehi jaminan utawa tanggung jawab, ing kasus apa wae, kanggo kerusakan apa wae sing bisa disebabake:

  • Kekurangan kasedhiyan, pangopènan lan operasi efektif saka situs web utawa layanan lan konten;
  • Anane virus, program jahat utawa mbebayani ing konten;
  • Panggunaan ilegal, ora ngganggu, ngapusi utawa nalisir nggunakake Notifikasi Hukum iki;
  • Kekurangan legalitas, kualitas, keandalan, migunani lan kasedhiyan layanan sing diwenehake dening pihak katelu lan kasedhiya kanggo pangguna ing situs web.

AB Internet Networks 2008 SL ora dikenani tanggung jawab amarga ana kerusakan sing kedadeyan saka panggunaan situs web iki kanthi ilegal utawa ora bener.

Platform Eropa kanggo resolusi perselisihan online

Komisi Eropa nyedhiyakake platform resolusi perselisihan online sing kasedhiya ing link ing ngisor iki: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Pelanggan bakal bisa ngirim klaim liwat platform resolusi perselisihan online

Hukum lan Bidang Kuasa

Umume, hubungan antarane AB Internet Networks 2008 SL karo pangguna layanan telematika, sing ana ing situs web iki, tundhuk karo ukum lan yurisdiksi Spanyol.

Kita bakal bisa dihubungi: Kontak kita

Yen pangguna duwe pitakon babagan kahanan hukum kasebut utawa komentar babagan portal kasebut, bukak kontak (ing) aktualitasblog (dot) com. Kebijakan privasi nggambarake cara nglumpukake, nyimpen utawa nggunakake informasi sing dikumpulake liwat macem-macem layanan utawa kaca sing kasedhiya ing situs iki. Penting, sampeyan ngerti informasi apa sing dikoleksi lan cara nggunakake, amarga akses menyang situs iki tegese nampa kabijakan privasi.

Ditampa lan idin

Pangguna ngumumake yen wis diwenehi informasi babagan perlindungan data pribadi, nampa lan setuju karo perawatane dening AB Internet Networks 2008 SL, kanthi cara lan tujuan sing dituduhake ing kabijakan privasi iki.

Surat Komersial

Sesuai karo undang-undang saiki, AB Internet Networks 2008 SL ora nindakake praktik SPAM, mula ora ngirim email komersial sing sadurunge durung dijaluk utawa diidini dening pangguna. Akibate, ing saben formulir ing web, Pangguna duwe kamungkinan menehi idin nyata kanggo nampa Newsletter / buletin, tanpa preduli informasi komersial sing dijaluk khusus.